Onze boten

Onze visboten worden geleverd met brandstof en in schone en functionele staat. Voordat je vertrekt, krijg je van ons een theoretische briefing waarbij we de zeekaart doornemen en uitleggen waar je op moet letten. Op verzoek kunnen we ook een praktische instructie geven, waarbij we je laten zien hoe je de boot het beste kunt bedienen. Visdozen of visemmers en een emmer zijn beschikbaar voor elke visboot.

Houd er rekening mee dat de boten, evenals de viskisten en emmers, grondig schoongemaakt moeten worden op de laatste visdag. Je vindt de benodigde gereedschappen hiervoor, zoals schoonmaakborstels, sponzen en hogedrukreinigers op de kade. We verzoeken je om geen resten van bloed of ander vuil achter te laten op de boten, viskisten en emmers. Graag de visboot met een volle tank retourneren na de laatste visdag.

Indien de boten en de genoemde accessoires hierboven niet in dezelfde schone staat verkeren als bij ontvangst, zijn wij genoodzaakt een schoonmaakkosten van 500,- kr in rekening te brengen.

NB Diesel 750 m 25 foot 35HP Diesel GarminEchomap

Norbas 19 foot 60HP Dragonfly Plotter

Viking 18 foot Alu 70 Hp GarminEchomap

Contact opnemen

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.